Sportloven väntar!

Sportloven har kommit till Småland och Dackestupet! Nu har vi öppet för härlig skidåkning i Dackestupet. Nytt för i år är att vi kommer att försöka hålla cafeterian öppen, dock med vissa begränsningar. Nedan följer de anpassningar vi gör för att erbjuda Er och våra ideella arbetare en trygg anläggning. Tänk på att de allmänna råden fortfarande gäller

Skipass

- Ett begränsat antal skipass säljs och bokas via vår webbutik. Till en början så byter du din webbiljett mot ett papperskort vid ankomst men senare under säsongen kommer vi att jobba med taggar som gör att du kan passera liftgrindarna. Detta kommer du att kunna ladda på din telefon eller på en fysisk tagg så slipper du köerna vid uthämtning.

- Säsongspass har alltid tillgång till backen vid öppettider

Cafeteria/WC

- Ett begränsat antal platser finns i cafeterian. Man får köa ute tills det finns ett ledigt bord/bordsbricka (Max 6personer/bord). Det kommer att finnas brickor ute som ger tillträde till ett bord & och när dessa är slut så får man vänta i kö tills en ny bricka kommer ut.

- Till WC finns 2 brickor, köar gör du utanför tills det finns en tillgänglig WC-bricka

- Tänk på att vara rädda om våra fantastiska ideella arbetare och ge dem utrymme samt visa hänsyn.


Skiduthyrning

- Kösystem ute, var rädda om våra fantastiska ideella arbetare och ge dem utrymme samt visa hänsyn.Med stöd av

Logotype Astrid Lindgrens hembygd Logotype Leader Logotype EU

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår